Yangın ve acil mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu kısım temelı modellerde uygun kapı koluna emsal.
Yangın bapları, yangın eminği sinein kritik öneme mevla olan strüktürel unsurlardır. Ivedili durumlarda emin bir kaçış tedariklemek için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları genellikle yangın dayanımı koca malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.
Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.
Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yapmak; dayanıklı, estetik baplara en münasip fiyatlarla iye tamamlanmak muhtevain İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama olgun alabilirsiniz.
İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına destur verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız bölge kabilinden) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken daha yavuz bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.
Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları üzere bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.
Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada Yangın Merdiveni Kapısı yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.
Bunun kucakin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.
Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.
Bu haberi beğendiyseniz, lütfen içtimai medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.
üste, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.
Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile kebir binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.
Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate hileınarak mukteza skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.
Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.